BOOKNERDTIME!

Salam, salam!
Jag är som kanske inte många vet en typisk science fiction nörd... på den nivån att jag kan sitta och kolla på sagan om ringen trilogin från 7 på kvällen till 4 på morgonen! I never ever get sick of it. Så just nu läser jag om igen, Saga om ringen. Älskar det. No comments...
Och som alla muslimer och andra allmänbildade människor vet så är det ju ramadan nu.. halvvägs inne i månaden. subhan allah we alhamdulillah så lätt d har gått! Så obviously fokuserar jag på Quraan läsandet. Det går bra alhamdulillah dock smått segt.. Försöker läsa på sohor, innan och efter. Försöker läsa innan fotor och efter. Alhamdulillah! Hey, jag läser iallafall. Det är ju något ;)
Assalamu Aleikum xx

Ramadan Kareem!

Ramadan Kareem bröder och systrar!
Må alla era böner bli hörda och besvarade, inshaAllah! x

Tjohej här kommer en kass tjej (=med bloggen)!

Jag ber för mycket om ursäkt, d'oh! men förlåt förlåt förlåt för min kassa uppdatering av bloggen..
Jag har fått frågan; ska du lägga av med den då? - Nej, det vill jag inte. att jag inte skriver varje dag eller så betyder inte att jag har helt gett upp hopp. Jag gillar detta, jag gillar att komma in hit och dela med mig om mina bekymmer kring Islam, bekymmer som att folk trakasserar en osv. Jag hoppas att det uppskattas!
Jag har alltid varit den tjejen som är (katastrofalt) social av sig. Vilket är bara bra! Men ibland eller ja rätt så ofta, så lockar denna egenskapen till sig massvis med kritik. Varför bär du sjal? Varför har ni imamer? Varför dyrkar ni de döda? Varför säljer ni era kvinnor när ni gifter er? Varför plågar ni er själva under en månads tid (muharram)? Varför är du si och så??
......Ya allah, ya allah, ya rahman, ya rahim! Dessa frågorna tar döden på mig, dessa och många andra..
Jag har lärt mig av min bror att ifall du ser en person, som ställer dig dessa frågor, är intresserad av att verkligen förstå sig på ämnet- så går jag in på det helhjärtat och svarar ärligt med de kunskap jag har. Men när jag ser en bondetölp (!!) som går in på ämnet, bara för att han/hon vill trakassera mig och min tro- vänder jag mig ryggen åt och går iväg. Det tjänar inget till säger jag er.. För att de är insatta på att hitta fel, varför ska jag behöve stå där och se löjlig ut och främst, bli sårad? Som sagt, det tjänar inget till!!
Assalamu aleikum xx

RSS 2.0